Per a complir amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general dels llocs web www.lesflorsigualada.com, dels quals Laia Jorba Molina, endavant Les Flors Igualada, amb domicili a aquests efectes en Carrer Crisantems,1, Igualada, Barcelona és responsable i titular de la informació continguda en aquestes webs, dels drets de propietat industrial i intel·lectual relatius a el nom comercial Les Flors Igualada i dels dominis abans esmentats. Disposa com a via de contacte el correu electrònic lesflors1@gmail.com

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL DE LES WEB SITES:

 

www.lesflorsigualada.com

 

Tots els continguts d'aquesta pàgina web, el seu disseny gràfic i els seus codis font, són titularitat de la Laia Jorba Molina. Les imatges i textos dels articles són propietat de fabricant, corresponent-nos l'exercici exclusiu dels drets de mostra i publicació dels mateixos.

Pel que queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l'autorització expressa de titular.

 

ÚS DELS CONTINGUTS DEL WEB SITE DE WWW.LESFLORSIGUALADA.COM

 

Les Flors Igualada no es responsabilitza de la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços o per cercadors, tampoc es fa responsable de mal ús que li puguin donar els usuaris als continguts de la nostra pàgina web o de les que s'enllaça.

 

Les Flors Igualada es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al seu lloc web, i la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment i sense previ avís.

 

Les Flors Igualada no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics i / o errades en els equips informàtics, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes.

 

PREUS

 

Els preus dels productes publicats són AMB l'IVA corresponent inclòs.

 

Les despeses de transport es consignen sempre per separat i es poden veure abans de finalitzar la compra, aquests aniran en funció de l'import total de la comanda i de el codi postal a què es realitza l'enviament, segons la nostra política de despeses d'enviament, inclosa en aquesta pàgina .

 

DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES

 

Les ofertes de productes i preus seran vàlides mentre estiguin publicats al lloc web.

 

En cas de trencament d'estoc als nostres magatzems o en els magatzems de proveïdor, es comunicarà a el client, oferint-li la possibilitat

 

PAGAMENT

 

El pagament de les compres es pot efectuar mitjançant les següents modalitats:

 

Targeta de crèdit (Redsys): pagament amb targeta de crèdit.

 

El pagament mitjançant la plataforma de Redsys, es realitza mitjançant una connexió segura. Totes les entrades i verificacions del seu pagament es realitzaran i guardaran únicament en Redsys, quedant fora de l'control de prevenció i ergonomia.es, i és responsabilitat d'aquesta plataforma qualsevol incidència que pugui sorgir amb la mateixa, havent de contactar amb aquesta entitat si es trobés davant aquesta situació. Un cop completat el pagament, per un dels mètodes previstos, es considerarà que la comanda és en ferm i es procedirà a la seva tramitació.

 

DESPESES D'ENVIAMENT

 

Les despeses d'enviament seran assumits pel destinatari, llevat del que estipula explícitament.

 

Seran calculats sempre per a cada comanda, segons la destinació i l'import total de la comanda IVA inclòs. Si el client no està registrat o no ha iniciat sessió, apareixeran com 0 € fins que determini la direcció d'enviament. Les despeses d'enviament estaran inclosos en el preu dels articles quan així s'estipuli per causa d'oferta especial.

 

Despeses d'enviament:

IGUALADA 08700 - 3 €

 

VILANOVA DEL CAMÍ 08788 - 5 €

 

SANTA MARGARIDA DE MONTBUI 08710 - 5 €

 

ODENA 08711 - 5 €

 

CASTELLOLÍ 08719 - 7 €

 

LA POBLA DE CLARAMIUNT 08787 - 7 €

 

SANT MARTÍ DE TOUS 08712 - 7 €

 

JORBA 08719 - 7 €

 

CAPELLADES 08786 - 9 €

 

CARME 08787 - 9 €

 

LA TORRE DE CLARAMUNT 08789 - 9 €

 

En cas d'haver de realitzar l'enviament en diferents fases, incrementant-se el nombre d'enviaments, Les Flors Igualada es posarà en contacte amb el client per comunicar i veure la millor manera de rebre la comanda.

 

A l'realitzar l'enviament, se li comunicarà a el client l'empresa que el gestiona. Així mateix, el client podrà fer el seguiment de l'enviament en tot moment des del web de l'agència de transports una vegada que aquesta hagi rebut la comanda.

 

LLIURAMENT

 

Modalitats i lloc de lliurament

 

Els productes s'enviaran a l'adreça d'enviament que el client hagi indicat.

 

Els Enviaments es realitzen a els llocs indicats previament. Per tal d'optimitzar el lliurament a totes les parts, el client haurà d'indicar una adreça en la qual la comanda pugui ser lliurat dins l'horari laboral habitual. Així com un telèfon de contacte perquè l'empresa de transport pugui gestionar el lliurament.

 

Per a aquelles lliuraments de comandes en què el client no hagi d'estar present o aquest no sigui el destinatari final, ha de comunicar la identitat de la persona que, en nom seu, ha de rebre el lliurament. El transportista ha de sol·licitar la identitat completa de la persona que realitzi la recepció de la mercaderia (nom, DNI i signatura).

 

A l'hora de confirmar la comanda, el client podrà comunicar les particularitats al lliurament que consideri necessàries.

 

TERMINI DE LLIURAMENT

 

El termini de lliurament a l'adreça d'enviament dependrà dels articles adquirits i s'informarà en cada moment a el client d'aquest termini, en cas de productes en estoc s'estima un màxim de 1 dia, sempre excloent dissabtes, diumenges i festius. En cas que el client no accepti els terminis d'enviament, un cop formalitzada la comanda, podrà anul·lar i se li retornarà l'import abonat en un termini màxim de 7 dies.

 

Si aquest retard és causat per força major, mentre el producte està en fase de logística, la Les Flors Igualada informarà el client d'aquesta circumstància i que, per tant, els costos que es derivin d'aquesta anul·lació, si es produeix, aniran a càrrec de Les Flors Igualada.

 

Cada lliurament es considera efectuat a partir de el moment en el qual l'empresa de transports posa el producte a disposició de client o persona autoritzada per aquest, que es materialitza a través del sistema de control utilitzat per l'empresa de transports (identificació amb nom complet, DNI i signatura de la persona que recepciona la comanda).

 

En cas d'una devolució a causa de la impossibilitat de lliurar la comanda (adreça de l'destinatari incorrecta, termini de recollida acabat, etc) el client serà notificat per correu electrònic o per telèfon, per saber si segueix interessat, en aquest cas es procedirà a la reexpedició amb seus consegüents despeses d'enviament.

 

PRECAUCIONS A TENIR EN COMPTE EN EL MOMENT DE L'ENTREGA

 

Correspon a l'destinatari comprovar els enviaments a l'arribar, expressar les observacions i presentar totes les reclamacions que estimi oportunes, pot fins i tot rebutjar el paquet, si aquest últim és susceptible d'haver estat obert o si mostra indicis clars de deteriorament. Aquestes observacions o reclamacions s'han de fer arribar a Les Flors Igualada.

 

Si els productes lliurats no s'ajusten en naturalesa o qualitat a les especificacions indicades en l'albarà de lliurament, el client disposa de 7 dies per a formular la corresponent reclamació i / o exercir el seu dret de desistiment.

 

POLÍTICA DE CANVIS I DEVOLUCIONS

 

 

devolucions

 

Les Flors Igualada permetrà devolucions d'articles amb defectes de fabricació en el cas en què no quedés cap altre en estoc en perfecte estat per ser-li canviat pel mateix.

 

En aquest cas, lògicament les despeses d'enviament en què s'incorreguera pel canvi o la devolució aniran a càrrec de la Les Flors Igualada

 

Tots els articles defectuosos s'han d'enviar a:

 

Les Flors Igualada

 

Carrer dels Crisantems 1 - 08700 Igualada - Barcelona

 

LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ APLICABLE

 

Aquestes Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola. Les parts se sotmeten, a elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de el domicili de l'usuari.