Artesania efímera

Emocions que perduren

flos-nadal-botiga-les-flors

Una mica d'història

Un llarg camí d'esforços i il·lusions

Per entendre qui sóm,hem de saber d’on venim.

Aquest camí el va començar fa més de 35 anys una dona com n’hi ha poques, la Dora, la meva sogra. Amb pocs mitjans i molta il.lusió, va fer de la seva passió, una forma de vida. Ella ja no ens acompanya, però d’alguna manera perdurà sempre la seva essència (i la seva bicicleta) entre les nostres parets.

En poc temps, el negoci va créixer i el meu sogre Kike es va incorporar al capdavant del projecte. Avui en dia, segueix essent un pilar fonamental per a nosaltres. Ells ens van donar les arrels i les ales.

I en mig d’aquest camí, ens vam creuar el Llorenç i jo, la Laia. Veterinària de professió, fa 13 anys que vaig capgirar la meva vida per seguint el cor. Amant dels detalls, l’artesania i la natura em vaig endinsar en el projecte familiar. La meva formació ha estat a càrrec de l’Escola d’Art Floral Rosa Valls on vaig obtenir el títol d’oficial florista .

Amb nosaltres treballa la Cristina, pràcticament des de sempre. Ella és la cara amable que us trobeu darrera del mostrador, disposada a aconsellar , a trobar solucions, a ajudar…..

I a partir d’aquí, us convidem a casa nostra , entreu a tafanejar, a preguntar o a trobar quelcom per a fer feliç a algú.. Estarem encantats d’ajudar-te!

frente tienda les flors igualada

En què creiem

La nostra filosofía de vida és fer feliços als nostres clients. Ajudar-los a connectar els seus sentiments amb la persona que més els importa. I perquè no, cuidar-se i estimar-se a un mateix!

A Les Flors, creiem que la natura és el vehicle ideal per aconseguir aquest fi, a través de la seva bellesa, colors, textures, olors . Ens entusiasma treballar amb les mans, crear, transformar, personalitzar.

I ens agrada fer olor d’eucaliptus tot el dia! Per nosaltres, cada detall és important, i cada persona és única.

ramos-de-novia-

Què t'oferim

T’oferim un ventall ample de possibilitats, bouquets de flor natural i preservada, arranjaments artificials, així com plantes d’interior i bonsais. També elaborem rams i centres per a difunts.

La nostra especialitat és el disseny floral per a casaments.

Treballem conjuntament amb el grup Espai Gastronomia per a oferir un acurat treball creatiu per a Ca N’alzina , Can Macià i el Castell de Tous, respectant l’ànima i l’essència de cada espai singular.

Sempre atents a les últimes tendències d’instagram, ens agrada crear ambients únics per a nuvis exigents que busquen fer de la seva boda, un dia inoblidable. Elaborem per a ells, el ram de núvia somiat, corones o braçalets florals, solapes, guarniments pel cotxe, esgésies i detalls per a regalar als familiars. El nostre servei és personalitzat i el tracte impecable.

Per a nosaltres és màgic formar part en un dels millors moments de la vida de les nostres parelles!